Reparatie

  • Stofvrij maken: Het stofvrij maken van uw PC 1 á 2x per jaar. Dit kan de levensduur aanzienlijk verlengen.
  • Spyware/malware/virus: Spyware, malware en andere virussen verwijderen (indien mogelijk).
  • Hardware installeren : Nieuwe hardware installeren, zoals RAM geheugen uitbreiding, nieuwe harde schijf voor meer opslagruimte voor muziek / films / foto's, meer USB poorten,netwerkkaart, geluidskaart,videokaart, enz. Dit zijn reparaties onder het motto klaar terwijl u wacht.
  • Software installeren : Zoals een herinstallatie van Windows of een goede virusscanner. Wij kunnen het leveren en installeren.
  • Desktop reparaties zowel Windows als Apple: Hierbij bedoelen we div. hardware reparaties.
  • Laptop reparaties zowel Windows als Apple: Wij repareren laptop's. Daarbij moet u denken aan scherm vervangen, videokaart reparatie, toetsenbord vervangen, koeler vervangen,USB poorten vervangen, jack aansluiting vervangen, koelpasta vervangen, enz. Ook leveren wij voor bijna elke laptop een vervangende accu en /of oplader.
  • Tablet reparatie ( Windows, Andriod en Apple ), zoals de voeding aansluiting ( vaak een mini USB ), breuk in het scherm, 
  • Smartfoon reparaties ( Windows, Android en Apple ) beeldscherm vervangen voeding aansluiting reparatie. Wij kunnen voor bijna elke smartfoon een vervangende accu leveren.

Pas op !!!! en lees hier onder.

Cryptolocker!

Cryptolocker is een Ransomware of ook wel een Cryptoware variant die opnieuw in opmars is. Deze vorm van malware zorgt ervoor dat persoonlijke bestanden worden versleuteld / verminkt, waardoor het niet meer mogelijk is om deze bestanden te gebruiken.
Eerst dient er betaald te worden om de versleuteling weer ongedaan te maken.
Er is geen zekerheid dat dit ook gebeurd, en volgens beveiligingsbedrijven is het dan ook zeer af te raden.
De enige beste mogelijkheid om de geinfecteerde bestanden weer te kunnen gebruiken is hopen op een goede backup van deze bestanden.
Deze Backup kunnen wij voor u verzorgen, er wordt op uw computer door ons een progamma geïnstalleerd en dit programma maakt op het door u gekozen tijdstip een backup van uw bestanden.
U kunt kiezen hoeveel backup ruimte u wilt gaan gebruiken, vanaf 10GB en meer. Vraag bij ons naar de prijzen.